Veelgestelde vragen

Colour your days
Tel. +31 (0)6 – 46 71 16 54
info@colouryourdays.com
www.colouryourdays.com
KVK 02087644

Uw bestelling wordt binnen 24 uur met PostNL verzonden. Dat betekent dat u de producten binnen 24 uur in huis heeft! Kunt u niet wachten? Ga dan naar een van onze verkooppunten.

Als u uw bestelling wilt annuleren stuurt u de producten binnen 14 dagen na aflevering terug naar: Colour your days, Holland Marsch 17c, 9663 AV Nieuwe Pekela. Wij verwerken uw retourzending binnen 14 dagen. Het aankoopbedrag plus reguliere portokosten worden aan u terugbetaald. Als het product beschadigd of gebruikt retour wordt gestuurd, volgt er geen restitutie.

Tijdens uw online betaling maakt u gebruik van de beveiligde SSL verbinding van onze betaalprovider Sisow. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. U herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop. U kunt op deze website niet kiezen voor achteraf betalen.

De producten van Colour your days zijn verkrijgbaar via verschillende verkooppunten. Als een product niet meer op voorraad is in de webshop, zal deze zo spoedig mogelijk weer beschikbaar komen in onze webshop. Tot die tijd verwijzen wij u graag door naar een van onze verkooppunten.

Het BTW nummer van Colour your days is NL814215208B01 en ook te vinden in de Algemene Voorwaarden. 

Stuur ons een e-mail